SkyWork Airlines с амбиции за растеж

Берн. Швейцарската регионална авиокомпания SkyWork Airlines, със седалище в Берн (летище Берн-Белп), представи в четвъртък, 21.10.2010г. своите планове за 2011г., включващи увеличаване на честотата на полетите по съществуващи дестинации и създаването на нови, увеличаване на летателния парк, както и новия корпоративен дизайн, който по думи на мениджмънта на компанията трябва да даде  „допълнителен тласък“. Идните месеци ще бъде проведена и обширна маркетингова кампания.

Още до края на януари 2011г. ще се увеличи честотата на полетите по отсечките Берн-Белп – Барселона (BRN-BCN), Берн-Белп – Берлин-Шонефелд (BRN-SXF), Берн-Белп – Хамбург (BRN-HAM). За лятото на 2011г. е планирано създаването на нови дестинации, а до края на есента техният брой трябва да нарасне до 10, споделя за изданието „Flight International“ новият CEO на авиокомпанията – Томислав Ланг. Водят се преговори и с няколко производители на самолети за разширяване на авиопарка.

Във връзка с амбициите си за растеж, авиокомпанията прогнозира, че до края на 2013г. броят на заетите ще нарасне от 60, в момента,  на  около 110.

Етикети: ,